PENNUT

Taran tiineysultra 27.07.2018. Tiineysultran arvio pentujen lukumäärästä on neljä pentua. Filagon Kennelin F-pentuetta odotetaan syntyväksi elo-syyskuun vaihteessa.
23.06.2018 TARA

FILAGON KENNEL F-pentue syntyi 01.09.2018 (kaksi mustaa urosta, yksi ruskea uros ja kaksi mustaa narttua). F-pentue on sama yhdistelmä kuin E-pentue vuodelta 2016.

KAIKKI F-pentueen PENNUT OVAT VARATTUJA

 

emä: C.I.B FI & EE & LT MVA Filagon Candy Girl "TARA"

Tara KoiraNet jalostustietojärjestelmässä

 isä: FI MVA JV-10 PMVV-17 Chic Bohemian  Rapsody "NERO"

Nero KoiraNet jalostustietojärjestelmässä

 

FILAGON KENNEL F-pentue KoiraNet jalostustietojärjestelmässä

 

 

TARA ja NERO 2018. Kuva: Kalle Mikkolainen

Filagon Kennel kiinnittää kasvatustyössään erityistä huomiota koirien luonteisiin, terveyteen sekä rodunomaisuuteen ja noudattaa Suomen Kennelliiton ja Suomen Villakoirakerhon jalostusta koskevia määräyksiä. Pentujen vanhemmat ovat terveystarkastettuja Suomen Villakoirakerhon jalostusohjeen mukaisesti.

Pennut luovutetaan noin 8 viikon ikäisinä, tunnistusmerkittyinä, madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliiton rekisteriin ja kaupasta tehdään Suomen Kennelliiton lomake "Sopimus koiran kaupasta". Tilannekohtaisesti kasvattaja voi sijoittaa pennun, sijoituksesta tehdään Suomen Kennelliiton lomake, jossa sovitaan sijoituksesta koskevista ehdoista.

Kasvattaja antaa neuvoja sekä henkilökohtaisesti opastaen että kirjallisesti koskien koiran hoitoa, kasvatusta ja kouluttamista. Kasvattaja antaa tarvittaessa neuvoja erityisesti koiranäyttelyistä, tottelevaisuuskoulutuksesta (TOKO) kilpailutason ylimpään luokkaan (EVL) asti sekä agilitystä.

Lisäksi kasvattaja suosittelee pennun ostajaa tutustumaan Suomen Kennelliiton materiaaliin "Hanki koira".

Filagon Kennelin pennut myydään lemmikeiksi ja perheenjäseniksi. Mahdollisuudet eri koiraharrastuslajeihin ja tähän liittyvään kilpailemiseen selviää vasta pennun kasvamisen ja kehittymisen myötä.

Kauppahintaan sisältyy pennun trimmaukset puolivuotiaaseen asti kasvattajan luona. Pentu saa mukaansa PENTUPAKETIN, joka sisältää mm.

- penturuokaa, johon pentu on tottunut kasvattajan luona

- Filagon Kennelin "Villakoiraomistajan opas" -kansion

- turkinhoitovälineitä: karsta, kampa ja shampoo

-  neulepaita, kaulapanta, talutushihna, fleecepeitto,leluja, puruluita, koulutusmakupaloja ym.

 

Filagon E-pentue 6 viikon iässä. Kuva: Kalle Mikkolainen
LUNA (Filagon Eternal Flame). Kuva: Kalle Mikkolainen
LUKE (Filagon Eagle Eye). Kuva: Kalle Mikkolainen