KENNEL

 

Olen Anne Pihlajaniemi Ylöjärveltä ja koiraharrastukseni olen aloittanut 70-luvulla palveluskoirien parissa ja ensimmäisen villakoirani olen hankkinut vuonna 1998 Toyway Kennelistä, kääpiövillakoira FI MVA FI TVA Toyway All Of My Heart. 

Ensimmäinen Filagon Kennelin pentue A-pentue (kääpiövillakoirapentue) syntyi 21.8.2002. 

Filagon Kennelin keskikoisten villakorien kantanarttu on FI MVA TK1 Nutlee Serebro (synt. 5.5.2007) ja ensimmäinen keskikokoinen villakoirapentue (B-pentue) syntyi 12.9.2010.

Kotona asustavat villakoiratytöt Tiitu (keskikokoinen villakoira FI MVA Filagon Beside Me), Tara (keskikokoinen villakoira C.I.B FI MVA EE MVA LT MVA Filagon Candy Girl) ja Tinni (keskikokoinen villakoira FI MVA EE MVA Filagon Endless Story). 

Harrastuksiini nykyisin kuuluvat näyttelyt ja agility. 

Tiitu on aloittanut agilitytreenaamisen elokuussa 2013 Christina Reinikaisen ohjaamana ja ensimmäisen agilitykisan starttasivat maaliskuussa 2015 mini1-luokassa siirtyen vuoden 2015 lopussa kisaamaan mini3-luokkaan.

Tara aloitti agilitytreenaamisen kanssani marraskuussa 2014 ja ensimmäinen virallinen agilitykisa startattiin yhdessä Taran kanssa huhtikuussa 2016 medi1 -luokassa. Taralle tehtiin agilityn viralliset uusintamittaukset joulukuussa 2017, jonka myötä Tara siirtyi kisaamaan mini2-luokkaan (S2 , <35cm). Tara on kisannut myös Christina Reinikaisen kanssa mini2-luokassa.

Tinnin kanssa ollaan aloitettu agilitykisaaminen mini1-luokassa helmikuussa 2019 ja joulukuussa 2019 siirryttiin mini2-luokkaan. Tinni on kisannut myös Christina Reinikaisen kanssa saaden oikeuden siirtyä kisaamaan mini3-luokkaan joulukuussa 2022 ja ovat jatkaneet kisaamista vuonna 2023. Tinnin kanssa siirryin kisamaan uudelleen mini1-luokkaan helmikuussa 2024.

Olen toiminut Suomen Villakoirakerho ry:n Tampereen paikallisosaston puheenjohtajana 2003-2013. Lisäksi olen antanut oman panokseni Tampereen Seudun Koirakerholle toimimalla kerhon puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä, TOKO-koulutusvastaavana sekä TOKO-kouluttajana. Olen Suomen Kennelliiton pätevöimä tottelevaisuuskoulutusohjaaja, TOKO-koetoimitsija sekä liikkeenohjaaja. Olen Suomen Kennelliitto ry:n, Suomen Villakoirakerho ry:n, Suomen Koirakasvattajat ry:n ja Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen.

Villakoirat ovat valloittaneet minut täysin, joten nykyisin vapaa-aikani haluankin antaa omien koirieni lisäksi sekä myös omille kasvateilleni.

Työskentelen (50%) laboratoriohoitajana Fimlab Laboratoriot Oy:ssä sekä olen 50% eläkkeellä.

Kasvatustyöni on pienimuotoista ja pentueita on harvoin. Pennut kasvavat perheen parissa ja tottuvat näin arjen ääniin, ihmisiin ja perheen toisiin koiriin. Kasvatustyössäni kiinnitän erityistä huomiota koirien luonteisiin, terveyteen sekä rodunomaisuuteen. 

Tervetuloa kotisivuilleni

-Anne-